trallallei.

 

lyyli oksensi tänään tampooneita. kolme kertaa ja monta kappaletta.taisin olla aamuheikkona tai muutenvain paska, kun muakin yökötytti ne limanuljaskat mahanesteineen niin että oksennuskessa oli todellakin pidättelemistä. vaikka omasta aukostahan nekin kotoisin. ihmejatta.

 lyyli oli siis eilen kaapinut vessanroskiksen kotiintullessani ja poiminut sieltä herkkupalat. tätä on tapahtunut ennenkin, mahtavat siis oikeasti olla aika herkullisia-> pitäisiköhän itsekin vain rohkeasti antaa tamppooneille makoisana välipalana mahdollisuus? mh, muttakunentahtoisi! jo ostetut ovensalvat löysivät siis nopeasti paikkansa myös vessanoveen ja nyt on lyylintamppoonihetket vihdoin ohi! koko loppuelämäksi, muaHAHAHAHAAAA! se yritti olla juoninauru.

salpa on myös laitettu makuuhuoneenovehen eikä tähän tapaukseen jätetty kissanmentävää aukkoa, vain tuuletusaukko. eilen oli siis ensimmäinen yö ilman kissoja sängyssä. matin kanssa odotimme einiininnolla hetkeä kun bukowski huomioi estetyn kulun makuuhuoneeseen. se kun tykkää käyttää äänihuuliansa paljon ja mitä erilaisiin tilanteisiin, olimme kohtuulisen varmoja että sitten alkaa 'raapsraapsmaaau...raapsraaps.raapsraapsmaaau.maaaau.raapsraaps'-show mutta eipäs niin käynytkään. mutta vieläkin hän ovella käy kokeilemassa josko se nyt avautuisi enemmän-idealla. onhan kapteeni oppinut/onnistunut avaamaan kaikenmaailman kaapinoviakin. MIKÄ TÄSSÄ OVESSA ON VIKANA? ehkä se masentuu ja hukuttaa itsensä vessanpönttöön? ei nyt sentään. en mä sitä toivo. !. (krhm). !        mötky on mun nähden kokeillut ovea kerran ja luvuttanut, samoin lebowski.

mutta BUKOWSKI on oppinut uuden taidon! hän on ruennut vartioimaan lyylin kanssa rappuääniä. onnistuu kyllä kaikessa muussa paitsi vakuuttavuudessa. aina jos siis lyyli rupeaa ääntelemään rappuäänistä, rupeaa kapteenikin pitämään hassua ääntä jota ei pysty kuvailemaan ja jota emme ennen ole kuulleet. voimme siis nukkua levollisina yömme kun meillä on nyt kaksi vartijaa.

1556723.jpg

(bukowski saapuu uuteen kotiin)

mutta nyt domiin, HA!

-j