jokainen pieni söpöläiseni (hah, RUMIA!) on lähtöisin hienosta paikasta nimeltä koiratarha kulkuri. Mutta onneksi MINÄ olen hyvä ihminen ja olen pelastanut nyt kolme kipaletta eläintä sormiini. tuntuu hyvältä.

lyyli, entiseltä nimeltään nella (liian tylsä) tuli tarhalle lopullisesti 13.6.2008, kaunis lyylini. vanhan mummon nimi-lyyli- tuntui sopivalta riehakkaalle nuorelle naiselle. perä oli tuolloin kovin matala mutta onneksi ruoho oli kauniin vihreätä! mun hoiviin se tuli...

1334131.jpg

kapteeni bukowski (ent. niilo) oli ensimmäinen kissani, vihdoin. omiin silmiini bukowski on ruma.(komia!!) kiva turkki, sporttinen luukki kropassa johon on yhdistetty roikkumasu JOHON on yhdistetty pitkä kaula ja kroppaan verrattuna liian pieni pää jossa on suuret pallosilmät. toisessa silmässä ei enää nykyään ole näköä pahan tulehduksen takia, vaikkakin nykyään silmä näyttää niin hyvältä että olemme rohenneet epäillä jopa näön palautumista. saapi nähdä..                                                                tarhalle veljekset niilo ja leevi (harmaa kissa jonka kuva löytyy galleriastani) saapuivat 22.8.2007 ja niilo mun luokse pari kk sitten. bukowski oli tarhalle tultuaan ollut jo epätavallisen rohkea ja sosiaalinen ja näin myös ekana päivänä kaaoksessa. lyyli oli  heti kiva kaveri ja noh, lyylillä meni pari viikkoa tottua kunnolla kissan puskemiseen ja yhtäkkisiin kapteenin säntäilyihin, niin ettei pakoon/perään tarvitse joka kerta lähteä.

tässä maatiaiseni saapumispäivänä ninan sylissä, kun kaksi silmää oli vielä kunnossa. ruma pöllö.

1340014.jpg

tässä on mötky (ent. kurt)

1340083.jpg (taustalla anette-itsenäinen. kurrr.)

tiesin ottavani toisen kissan kapteenin seuraksi ennemmin tai myöhemmin mutta kaikki tapahtuikin odotettua nopeammin. noku kurt oli aina niin rakas tulossa syliin, lepposa ja kivan iso jajaja ihastuin vain! tarhalla oli myös kovin täyttä joten kurt tungettiin ekstempporee kantokoppaan ja kaaokseen ilmoitettiin uudesta tulokkaasta, vaikka samana päivänä ukkelin piti vasta tulla kurt ja hänen melkein yhtäihana veli konrad tsekkaamaan.                                                                                                                           

kaaokseen saapuessaan mötky oli huuuuomattavasti arempi verrattuna bukowskiin. hän vain makasi vessan nurkassa jos en minä häntä syliin houkutellut. oli niin pelottavaa. kamala koira ja suuria pelottavia bambuverhon läpi tulevia ihmisiä. mutta eteenpäin ollaan tultu paljon, vaikka lyylille välillä pitää muristakin.